Ispis

Uspiješno realiziran adventski izlet na relaciji Zagreb-Čazma

Datum objave: 14. prosinac 2015..

Centar +65 je u suradnji sa putničkom agencijom „Pino Viaggi“ organizirao  u nedjelju, 13. prosinca 2015. godine jednodnevni adventski izlet. Izletu je prisustvovalo 80-tak osoba starije životne dobi s područja Labinštine.
.
Polazak autobusa bio je iz Labina sa autobusnog kolodvora u 7,00 sati. Slijedila je ugodna vožnja kroz Gorski Kotar prema Zagrebu.  U Zagrebu smo se  najprije zaustavili u  Arena shopping centru, a nakon toga i u samom  centru grada Zagreba. Slobodno vrijeme iskoristili smo  za uživanje na Zagrebačkom Božićnom sajmu koji se prostire na nekoliko gradskih trgova i koji je opravdano proglašen  najboljom Božićnom destinacijom u 2015. godini. Oko 16:00 nastavili smo  putovanje u smjeru Čazme te dalje do sela Grabovica u kojemu se nalazi neobično imanje obitelji Salaj. Po dolasku na imanje oko 17:00h, slobodno vrijeme smo iskoristili za šetnju imanjem, osvježenjem uz kuhano vino ili čaj, kušanje raznih delicija,uživanje u bogatom zabavnom programu,a i osobno nam se obratio i zaželio dobrodošlicu gospodin Salaj. Povratak je bio u večernjim satima
Svi su sudionici bili oduševljeni sa Adventom u Zagrebu i Božićnom bajkom obitelji Salaj te su pohvalili organizaciju samog izleta.