Ispis

Prijave za sudjelovanje na radionicama

Datum objave: 17. ožujak 2015..

Centar +65 u suradnji sa Udrugom za mlade Alfa Albona organizira niz besplatnih radionica za osobe starije životne dobi u okviru kojih se starijim osobama strukturira slobodno vrijeme, podiže kvaliteta življenja u malom mjestu te omogućavaju druženja i širenje socijalnih kontakata.
Radionice započinju krajem mjeseca ožujka i održavati će se jednom tjedno u popodnevnim satima u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona (Stari Grad, Kalić 2).

.


Kreativne radionice su podijeljene na 2 dijela – radionica izrade uskršnjih ukrasa te radionica bojanja staklenih boca putem različitih tehnika.
Uz kreativne radionice, polaznici se mogu uključiti i u terenske radionice putem kojih će se upoznavati sa samoniklim i ljekovitim biljem, te družiti se i uživati u prirodi.
Na ovaj se način nastoji poticati kreativnost i socijalna uključivost starijih osoba, te razmjenom ideja i znanja mladih i starijih ojačati međugeneracijsku solidarnost u našoj sredini.
Radionice su financirane sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i besplatne su za sve sudionike.
Prijave se zaprimaju u Centar +65  na brojeve 853-523 ili 099 262 2653 (u vremenu od 8 do 16 sati) zaključno do 27. ožujka 2015. Godine.
Više informacija:
www.centar-plus65.com
www.alfa-albona.hr