Ispis

Međunarodni dan starijih osoba

Datum objave: 28. rujan 2016..

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava 01. listopada, Centar za pomoć starijim osobama (Centar +65) organizira Dan otvorenih vrata u petak 30. rujna 2016.godine od 09,00 do 15,00 sati.
Dan otvorenih vrata održava se u uredu Centra +65 na adresi Rudarska 1, Labin (zgrada bivše Direkcije), a svi zainteresirani moći će se upoznati sa radom Centra, uslugama koje pruža, planiranim aktivnostima  te dobiti informacije o mogućoj suradnji. Posjetitelji će ujedno moći pogledati i izložbu slika umirovljene samouke umjetnice Nade Križanac.
U subotu, 01. listopada 2016. godine na Gradskoj tržnici Labin u vremenu od 08,00 do 11,00 sati djelatnice Centra nuditi će na štandu građanima letke sa svim relevantnim informacijama o radu samog Centra, pozivati zainteresirane građane starije dobi da se uključe u aktivnosti  koje Centar organizira (Olimpijada za starije osobe, edukativna predavanja) te prigodnom podjelom kolača i srdačan razgovor čestitati svim starijim osobama njihov dan.
Istog dana u suradnji sa Gradom Labinom i Patronažnom službom Istarskih domova zdravlja – Ispostava “Dr. Lino Peršić” Labin, organizirati će se mjerenje tlaka i kontrola šećera u krvi za građane treće životne dobi u Klubu umirovljenika Donji Labin (Trg Labinskih rudara) u vremenu od 08,00 do 10,00 sati.