Čarolija adventa u Zagrebu

Putnička agencija Pino Viaggi u suradnji sa Centrom +65, u subotu 15.12.2018.godine organizira jednodnevni izlet za osobe treće životne dobi na Advent u Zagreb, CIJENA IZLETA JE 150,00kn.Polazak je iz Labina u 9:00h. Prijave i informacije na tel.052 853 523 i mob. 099 262 2653.

Ponovno započela rekreacija za starije osobe

Već jedanaestu godinu zaredom Grad Labin putem projekta Labin zdravi grad financira aktivnost rekreacije svojim sugrađanima treće životne dobi te na taj način omogućava labinskim rekreativcima da besplatno vježbaju dvaput tjedno uz vodstvo profesorice tjelesnog odgoja Julije Štemberga. Rekreacija je započela proteklog tjedna, a održava se u fitness dvorani Sportskog centra Franko Mileta utorkom od 8:45 do 9:45 i četvrtkom od 9:30 do 10:30.

Obilježen 1.listopad Međunarodni dan starijih osoba

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava danas 1. listopada, Dnevni boravak za starije osobe na Marcilnici posjetila je zamjenica gradonačelnika Federika Mohorović Čekada, voditeljica Labin Zdravog grada Vesna Blažina Hatić i voditeljica Centra +65 Vesna Marić zajedno s učenikom 3. razreda Umjetničke škole Matka Brajše Rašana Alanom Kiršićem i u pratnji učiteljice Karmen Brajuha. 

Gostovanje u emisiji „Mikrofon u sredini“

U petak 28.rujna.2018. godine voditeljica Centra za pomoć starijim osobama „Centra +65“ Vesna Marić bila je gošća u emisiji „Mikrofon u sredini“ Radio Labina uz Borjana Batagelja pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Labina i Helenu Višković predsjednicu Udruge za skrb o starijim i nemoćnim osobama „Dodir nade“.
Emisiju „Mikrofon u sredini“ vodila je voditeljica gđa. Branka Gladović Šverko.